Park Lane krijgt veel aandacht (video)

Video: 

ANTWERPEN – Veel bezoekers zijn sterk onder de indruk van het recent geopende woonzorgcentrum Park Lane. Het koppel Jeanne en Leon noemen het ronduit prachtig. “Mooier dan dit kan niet.” zegt Jeanne.

Ook Steve Koll is onder de indruk. “Hier kom je binnen met een gevoel van verbazing en verwondering.” getuigt hij.

Renovatie

Directeur  Wim Van Respaille is blij met deze complimenten. “We hebben dit vroegere 5-sterrenhotel gerenoveerd en nog mooier gemaakt. De mensen zien dit en reageren laaiend enthousiast.” vertelt hij fier.

Luxe

Park Lane bevindt zich vlakbij het stadspark van Antwerpen. Het beschikt over prachtige kamers, een mooi binnenzwembad, een verzorgings- en wellness centre en gastronomisch restaurant onder leiding van 2-sterrenchef Yves Mattagne. ,

Nieuw segment

Orpea Belgium bouwt met topklasse residenties zoals Parklane in Antwerpen en Belle Epoque in Knokke een nieuw marksegment uit in de Belgische bejaardenzorgsector. “Enkele jaren geleden merkten we dat naar dergelijk vijfsterren niveau een vraag is, die tot op heden niet ingevuld werd.” legt Mikael Shamim van Orpea Belgium uit. 

Breed aanbod

Orpea heeft in België woonzorgcentra van alle niveaus met in het totaal 7.200 bedden. Het nieuwe vijfsterren niveau is daar met 257 bedden een klein onderdeel van.

Park Lane krijgt veel aandacht