Orpea tovert vijfsterrenhotel om tot luxe woonzorgcentrum (video)

Video: 

ANTWERPEN - Aan het stadspark is deze week het nieuwe Woonzorgcentrum Park Lane van ORPEA Belgium officieel ingehuldigd. Het voormalig vijfsterrenhotel op de Van Eycklei werd op 17 maanden tijd omgebouwd tot een vijfsterren woonzorgcentrum.

Luxe

Park Lane Residentie wil zowel aan echtparen als alleenstaande zorgbehoevende bejaarden een luxueuze nieuwe thuis aanbieden. Het complex bevindt zich vlak tegenover het stadspark en telt 156 bedden. De kamers zijn tussen de 23 en 53 vierkante meter groot en bieden een maximum aan comfort. Er is ook een wellness centrum met zwembad.

Zorg

Naast dit hoog niveau van luxe en comfort beschikt dit nieuwe woonzorgcentrum ook over een professioneel medisch en paramedisch team voor de individuele zorgverlening van elke bewoner.

Gastronomie

De keuken staat onder leiding van Yves Mattagne. Deze tweesterrenchef is bekend van Sea Grill en zal nauwlettend de kwaliteit van alle maaltijden bewaken.

Prijs

Prijzen schommelen van 85 tot 250 euro per dag, alles inbegrepen. De bewoners kunnen naast het fantastische uitzicht op het Antwerpse Stadspark genieten van een tuin van 400m² groot.

ORPEA

Eigenaar Orpea investeerde in totaal 28 miljoen euro in Park Lane. Het nieuwe woonzorgcentrum zal 80 personen tewerk stellen.

De eerste bewoners van dit eerste vijfsterren-woonzorgcentrum van Vlaanderen arriveren deze maand.

Residentie Park Lane
Van Eycklei 32 – 2018 Antwerpen
T : 03 287 18 00

Orpea tovert vijfsterrenhotel om tot luxe woonzorgcentrum