Horlogehuis Raidillon opent winkel in Antwerpen

Video: 

ANTWERPEN - Aan de Komedieplaats 5 heeft het Belgische horlogehuis Raidillon een nieuwe winkel geopend. CEO Fabien de Schaetzen noemt de keuze voor Antwerpen logisch. “Wegens de hoge kwaliteit van de klanten in Antwerpen is deze stad vandaag de nummer 1 voor shopping in België.” zegt hij.

Spa-Francorchamps

Raidillon is oorspronkelijk een merk van horlogerie met een mannelijke stijl die bij de Gentleman Driver past. “Aan de basis van onze creaties ligt een passie voor auto’s, kunst en de uurwerkindustrie.” vertelt CEO de Schaetzen. Hij noemt daarbij expliciet het Belgische autoracecircuit van Spa-Francorchamps als de bron van inspiratie voor alle creaties van Raidillon.

Exclusief

Elk uurwerkmodelmodel van Raidillon wordt in een beperkte oplage van 55 exemplaren uitgebracht en vervaardigd met Zwitserse precisie.

Ontwikkeling

Met de opening van de nieuwe winkel in Antwerpen viert Raidillon zijn vijftienjarig bestaan. Tegelijkertijd slaat het een nieuwe weg in want het Belgische merk werkt voortaan samen met enkele toonaangevende Belgische designers met internationale faam zoals Axel Enthoven, Alain Berteau en Isabelle De Borchgrave. “Samen met deze collega’s die ook de affiniteit met het DNA van Raidillon hebben, gaan we de creaties van Raidillon verder ontwikkelen.” zegt productontwikkelaar Axel Enthoven.

Accesoires

In de winkel aan de Komedieplaats zijn naast de uurwerken nu dus ook accessoires van Raidillon zoals aktentassen, reistassen, sleutelhangers en dergelijke te koop.

 

Raidillon Boutique

Komedieplaats 5

2000 Antwerpen

www.raidillon-watches.com

Raidillon opent winkel in Antwerpen