Enorme belangstelling voor Belle Epoque (video)

Video: 

KNOKKE -  Marie-Lou Van De Kerkhove uit Knokke was zeer nieuwsgierig naar het gloednieuwe woonzorgcentrum van Orpea Belgium in haar buurt. “Het is op alle gebieden prachtig, echt een succesformule.” beaamt ze na haar bezoek.

Service

Belle Epoque biedt - net zoals het onlangs geopende Park Lane in Antwerpen - een uitgebreide service die vergelijkbaar is met die van een luxueus hotel. Daarom werken hier ook mensen met een hotelopleiding.

Restaurant

Daar hoort ook een gastronomisch restaurant bij met een keuken die door de bewoners fel gesmaakt wordt.

Zorg

Als koppel of als alleenstaande, iedereen wordt in de Belle Epoque met de beste zorgen omringd. Daarvoor staan onder andere prachtige kamers, een mooi binnenzwembad, een verzorgings- en wellness centre, diverse activiteiten en dagelijkse animatie ter beschikking.

Nieuw niveau

Orpea biedt in België woonzorgcentra van verschillende niveaus aan. Het nieuwe vijfsterren niveau is daar een klein onderdeeltje van.

“Ten opzichte van de 7.200 bedden die Orpea in België in portefeuille heeft, gaat het over 257 bedden. Enkele jaren geleden merkten we dat hier een vraag naar is, die tot op heden niet ingevuld werd.” zegt Mikael Shamim van Orpea Belgium. 

Met een investering van 34 miljoen euro in de Belle Epoque in Knokke, gaat Orpea Belgium duidelijk in op de vraag om binnen de bejaardenzorgsector ook residenties van topklasse aan te bieden.

Enorme belangstelling voor Belle Epoque