Brussels Airlines landt met Rode Duivels in Antwerpse Stadsfeestzaal (video)

Video: 

ANTWERPEN - De pop-up van Brussels Airlines in Shopping Stadsfeestzaal aan de Antwerpse Meir van Antwerpen staat volledig in het teken van de Rode Duivels.  Bezoekers kunnen er in echte Business Class zetels plaatsnemen. Het zijn trouwens dezelfde zetels waarin de Rode Duivels zaten toen ze met een speciaal Brussels Airlines vliegtuig naar Brazilië vlogen voor het WK.

3D

Met een speciale 3D-kijker kan men zelfs virtueel in dat vliegtuig rondwandelen. Die kijker is, net zoals verschillende schaalmodellen van vliegtuigen van Brussels Airlines, in de pop-up te koop.

Vliegtuigtickets

Mensen die daar via een tablet de Rode Duivels geluk wensen voor het EK maken kans op voetbal –en vliegtickets. “Met deze pop-up willen we promotie voor België, voor de Rode Duivels en voor onszelf maken.” zegt woordvoerder Kim Daenen van Brussels Airlines. “Want het is na de terroristische aanslag van 22 maart belangrijk dat we tonen dat we er staan en dat de luchthaven in Zaventem terug goed bereikbaar is.”

Shopping Stadsfeestzaal

Het aanbod om een pop-up van Brussels Airlines gedurende een maand in de stadsfeestzaal te huisvesten, kwam van manager Steven Bervoets van Shopping Stadsfeestzaal. “De eerste pop-up van een airliner in onze stadsfeestzaal moest die van onze nationale vliegtuigmaatschappij zijn en daar zijn we zeer fier op.” legt Bervoets uit. Volgens hem passen dergelijke pop-ups volledig in een strategie om in het shopping center meer te focussen op beleving, innovatie en kwaliteit.

De Brussels Airlines pop-up is open van 20 mei tot en met 22 juni 2016.

Brussels Airlines landt met Rode Duivels in Antwerpse Stadsfeestzaal (video)