Wild Jo’s Market palmt winterbar De Koninck in (video)

Video: 

BERCHEM - In de Boomgaardstraat in Berchem bevindt zich op de site van brouwerij De Koninck een opmerkelijke winterbar.  Ze kreeg de toepasselijke naam Little Brewers Winter Garden (LBWG). In deze omgebouwde opslagruimte waar gezelligheid troef is, worden uiteraard de bieren van de brouwerij getapt. Maar er is ook een uitgebreide winterse menukaart.

Wild Jo’s Market

Dit weekend vindt er bovendien de eerste editie van de Wild Jo’s Market plaats. Op deze zeer speciale, bijna unieke markt voor Antwerpen, zullen lokale artiesten en muzikanten voor live muziek zorgen. Het Antwerpse breigoedlabel LN Knits toont er zijn wollen kledij terwijl de mannen van Cocktail Crush heerlijke drankjes in hun originele ‘drinktruck’ shaken. "Bastaard beschildert ter plaatse houten smartphone cases met de Antwerpse skyline en Parini slaat met zijn Arrogantwerpen-shirts en -hoodies de nagel op de kop”, kondigt de organisatie aan.

LBWG langer open

Omdat het concept van de Little Brewers Winter Garden zo succesvol is, blijft deze pop-uphorecazaak een maand langer open dan voorzien. Op 28 februari wordt de LBWG in Berchem definitief afgesloten met weeral een weekend vol speciale activiteiten.

- See more at: http://www.berchem.tv/content/wild-jo%E2%80%99s-market-palmt-winterbar-d...

Wild Jo’s Market palmt winterbar De Koninck in